Cazare

Informatii generale

Hotelul Novotel Bucharest City Centre 4**** este situat pe Calea Victoriei, aproape de Universitatea din Bucuresti si de centrul istoric al orasului. Hotelul ofera acces gratuit la centrul de wellness, precum si la piscina interioara cu valuri artificiale, baia de aburi si zona de fitness. Accesul WiFi este gratuit.

Rezervarea camerelor se va face direct cu organizatorul evenimentului prin intermediul adresei de email: office@roaps2018.com sau completand formularul de inregistrare. Participantii vor beneficia de tarifele preferentiale specificate mai jos.

Deadline rezervare

Data limita: tarifele preferentiale sunt valabile doar daca va inregistrati pe website-ul congresului sau prin intermediul adresei de email: (office@roaps2018.com). Tarifele sunt valabile pana la data de 1 aprilie 2018 si disponibilitatea va fi confirmata dupa ce primim formularul de inregistrare completat.

Tipul camerelor si tarifele de cazare:

Camera Novation (Queen sau Twin): pat queen-size sau paturi twin, birou de lucru, LCD, minibar, baie si dus, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, seif pentru laptop, acces gratuit la internet Wi-Fi si acces la centrul de wellness.

  • Camera single: 90 Euro/ noapte
  • Camera double/ twin: 100 Euro/ noapte
  • Tarifele sunt pe camera, pe noapte si includ mic dejun bufet, internet WiFi, acces la centrul de wellness (piscina interioara, baie de aburi, zona de fitness, Power Plate).

Tarifele nu includ TVA-ul (9%) si taxa locala (1%).

Check-in

Va puteti caza incepand cu ora 14:00. In cazul in care ajungeti mai devreme, puteti depozita bagajele in camera de bagaje a hotelului pana cand camera dumneavoastra este pregatita.

Check-out

Camera trebuie eliberata pana la ora 12:00 in ziua plecarii. Daca doriti sa eliberati camera mai tarziu de ora 12:00, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@roaps2018.com.

Hotel Novotel

Calea Victoriei, Nr. 37B, Sector 1,
Bucuresti, Romania

(+40)21/3088500
(+40)21/3088500

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer